T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
MERSİN / YENİŞEHİR - Mersin Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü ve Akşam Sanat Okulu

MERSİN HİZMETİÇİ EĞİTİM ENSTİTÜSÜ KALİTE POLİTİKASI


  • ·         Uluslararası standartlara uygun işletim ve yönetim sistemimizi kurar ve uygulanmasını sağlarız. Her zaman daha iyisi olabileceği inancı ile misafir memnuniyeti ve hizmet kalitemizi sürekli ölçer ve iyileştiririz. Personelimizi bilinçlendirmek ve sistemin devamlılığını sağlamak için eğitimin sürekliliğine önem veririz.

     

    ·         Ülke ve bakanlığımız eğitim politikalarına uyumlu çalışarak, yeni yatırımlar yaparız. Yatırımlarımızda misafir beklentilerini dikkate alır, teknolojiyi yakından takip ederek, kendimizi geliştirip, tecrübelerimizi, bilgi ve becerilerimizi hep yapıcı yönde kullanırız.

     

    ·         Şeffaf yönetim biçimimizle, tüm çalışanların sistemimize katkıda bulunmasını sağlarız. Kurum kimliğini tüm çalışanlara aşılayarak ekip çalışmasına inanan çalışanlar yaratır ve uzun süreli grup bünyesinde kalmalarını sağlarız. Yaptığımız öncü çalışmalarla sektöre, örnek oluruz.

     

    ·         Misafirlerimizin sağlıklı bir şekilde beslenmeleri için; fiziksel, kimyasal ve mikrobiyolojik açıdan temiz gıdalar sunarız. Hammadde alımı, depolaması, hazırlanması ve sunumunda ülkemizde yayımlanmış yasa ve yönetmeliklere uyarız. Gıda güvenliği ile ilgili mevzuata uygun hareket ederiz. 

     

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 19.02.2020 - Güncelleme: 13.09.2023 11:30 - Görüntülenme: 503
  Beğen | 0  kişi beğendi