Mersin Hizmet İçi Eğitim Enstitüsü ve ASO

Telefon : 0324 3310360 (Mobil Hat 0555 0597587)
Belgegeçer : 03243310370
WEB http://mersinhee.meb.k12.tr
Adres : Dumlupınar Mh. G.M.K. Bulvarı 459F Yenişehir / MERSİN
VİZYON : Bakanlığımızın Hizmet Sektöründeki Standartlarını Yükselten, Mükemmelliğe Öncü Bir Kurum Olmak.
MİSYON : Enstitümüz bünyesinde sağladığımız hizmetlerden yararlananların mesleki ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak, güler yüzlü, hoşgörülü ve kaliteli hizmet anlayışı ile tam donanımlı eğitim- öğretim ortamları hazırlamak, konaklama ve yemek hizmetleri sunmak.
BAŞARILAR :
Rehber Öğretmen : 0
Resim Sınıfı : 0
Müzik Sınıfı : 0
Misafirhane : 1
Kütüphane : 0
Hazırlık Sınıfı : 0
Konferans Salonu : 1
Spor Salonu : 1
Öğretim Şekli :
Kantin: 0
Yemekhane : 1
Revir : 0
Saatler :
Bağlantı : ADSL (1 Mbit)
Yabancı Dil :
Isınma : Klima
Lojman : Sayısı:1
Servis : Havayolu ile gelecek misafirlerimiz Adana-Mersin servisleri ile Enstitümüze en yakın Forum Alişveriş Merkezine kadar gelebilirler .Alişveriş merkezinin hemen önünden toplu taşıma araçları ile veya tercihe göre 20 dk.yürüme mesafesi ulaşabilirler.
Ulaşım : Enstitümüze anbean toplu taşıma araçları ile her yöne ulaşım kolaylıkla sağlanabilmektedir.
Yerleşim Yeri : Enstitümüz ilçe merkezinde olup,İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Suphi Öner Öğretmen Evi ile aynı kampüs içerisinde bulunmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe Merkezinde
Kontenjan Bilgileri :