T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
MERSİN / YENİŞEHİR - Mersin Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü ve Akşam Sanat Okulu

Sıkça Sorulan Sorular

 

Soru 1: Enstitünüz ulaşım bilgisi nasıldır?

Cevap: Enstitümüz Mersin Merkez Yenişehir ilçesinde olup, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Suphi Öner Öğretmenevi ile aynı bahçede bulunmaktadır.

            Mersin Şehirlerarası Otobüs Terminalinden; belediye otobüslerine binerek tek seferde enstitümüze ulaşabilirsiniz. Ya da daha sık aralıklarla çalışan dolmuşlara binerek, önce otogardan GMK bulvarına gelip, yeni bir dolmuşa binerek enstitümüze iki dolmuş değişimi ile ulaşabilirsiniz.

             Adana Şakirpaşa Havaalanından; HAVAŞ servisi ile Mersin Forum durağında inersiniz. Forum durağından 10 dakikalık yürüme mesafesindeki enstitümüze, isterseniz kısa bir dolmuş yolculuğu ile ya da yürüyerek ulaşabilirsiniz.

Soru 2: Enstitünüzde sivil olarak konaklama mümkün müdür?

Cevap: Enstitümüz öncelikli olarak Bakanlığımız tarafından düzenlenen faaliyetler kapsamında kursiyer ve eğitim görevlilerimize hizmet vermektedir. Ancak şartların uygun olması durumunda yani eğitimlerden arta kalan zamanlarda sivil vatandaşlarımıza konaklama hizmeti verilmektedir. Bu şekildeki konaklama ücretlerine dair bilgiyi enstitümüzün resmi internet sayfasından edinebilirsiniz.

Soru 3: Seminer ya da kurs faaliyetlerine ailemizi getirebilir miyiz?

Cevap: Faaliyetin düzenleneceği tarihler içerisinde enstitümüzün kapasite durumuna göre ailenize yer olup olmadığı bilgisini resepsiyondan öğrenebilirsiniz.

Soru 4: Eğitim faaliyeti katılımcısıyım. Yolluk yevmiye işlemleri için getirmemiz gereken belgeler nelerdir?

Cevap: Katılımcılarımızın yol ücreti alabilmeleri için ulaşımla ilgili ödemelerini belgelendirmeleri gereklidir. Otobüs bileti ve varsa ara transfer belgelerini yanlarında getirip mutemet personelimize ibraz etmeleri gereklidir.

            Belge sunmayan katılımcılarımızın yolluk ödemeleri, Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından yayınlanan rayiç bedeller üzerinden hesaplanarak katılımcılarımızın hesaplarına yatırılmaktadır.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 23.02.2022 - Güncelleme: 09.07.2024 16:34 - Görüntülenme: 5419
  Beğen | 16  kişi beğendi