MERSİN / YENİŞEHİR - Mersin Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü ve Akşam Sanat Okulu

Mersin Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü ve Akşam Sanat Okulu

DUMLUPINAR MAH. GAZİ MUSTAFA KEMAL BUL. NO 459E YENİŞEHİR / MERSİN
Vizyon
Teknolojinin sunduğu tüm imkânlarla donatılmış, çağdaş ve bilimsel gelişmeler ışığında, günün değişen ve gelişen şartlarına göre kalite odaklı bir yaklaşımla, verdiği eğitim ve konaklama hizmetlerini en üst düzeyde plânlayarak gerçekleştiren; alanında uzmanlaşmış ve yenilikçi çalışanları ile, eğitim ve konaklama hizmetlerini alanında etkin, verimli, tercih edilen, yön veren ve prestijli bir enstitü olmak.
Misyon
Ülkemizin geleceğini inşa edecek yeni nesli yetiştiren eğitim çalışanlarımıza; Bakanlığımız 2023 Eğitim Vizyonu hedefleri doğrultusunda, kişisel ve mesleki gelişimlerine katkıda bulunmaktır. Konaklama ve eğitim hizmetlerini, kalite anlayışı ile, sağlık ve güvenlik açısından en iyi koşullarda yasal, bilimsel ve etik kriterlere göre icra etmektir. Enstitümüzde bakanlığımızın ve genel müdürlüğümüzün gerekli gördüğü kurs ve faaliyetlerimiz yatılı ve normal olarak gerçekleştirilmektedir.
Öğretim Şekli :
Ulaşım
Enstitümüz ilçe merkezinde olup, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Suphi Öner Öğretmen Evi ile aynı kampüs içerisinde bulunmaktadır. Enstitümüze toplu taşıma araçları ile her yöne ulaşım kolaylıkla sağlanabilmektedir. Havayolu ile gelecek misafirlerimiz Adana-Mersin servisleri ile Enstitümüze en yakın Forum Alışveriş Merkezine kadar gelebilirler .Alışveriş merkezinin hemen önünden toplu taşıma araçları ile veya tercihe göre 20 dk. yürüme mesafesi ile ulaşabilirler.
kurslar için otomobille veya dolmuşla ulaşım sağlanıyor
mersin merkez